Author Archives: Adriana Cocic

Ce găsiți la Final Frontier 2013?

În acest an vă așteptăm la TeCaFi, pe Strada Doamnei nr 9, în Centrul Vechi, cu o ofertă largă de cărți SF & Fantasy, reduceri, comicsuri, lansări de carte, boardgames, sesiuni de autografe, discuții interesante și multe altele.

Editura Tritonic oferă o reducere de până la 70% la titlurile sale, în timp ce de la standul Editurii Paladin puteți achiziționa cărți la prețul promoțional de 25, 9 lei. Iar Nemira a pregătit special pentru Final Frontier un discount de 40% pentru orice carte vă doriți.

Comicsurile ne vor fi aduse de Revista Comics, Comic Book City, comicsmanga.ro și revista Harap Alb continuă. Iar sâmbătă, 23 martie, de la 14:30 sunteți invitați la o discuție despre experiența de a scrie scenarii pentru bandă desenată cu Marian Coman. Cei de la Tarabadejocuri.ro pregătesc un stand mare și plin de bordgames.

Vă mai așteaptă sesiuni de autografe cu autorii SF&Fantasy ai Editurii Nemira, lansări de carte pentru volumele Pasărea Domnului de Mary Doria Russell (Editura Trei), Viață dublă la Veneția de Monica Ramirez (Editura Tritonic), Fata Modificată, de Paolo Bacigalupi ( Editura Nemira) și Fahrenheit 451, de Ray Bradbury (Editura Paladin).

Autori români cunoscuți precum Michael Haulică, Horia Nicola Ursu, Oliviu Crâznic, Eugen Lenghel și mulți alții vor participa la discuții despre creative writing în SF și ce înseamnă să fii traducător. Anul acesta avem și un invitat special de peste hotare: Csilla Kleinheincz, director Editura Ad Astra (Ungaria).

Vă așteptăm la cea de-a treia ediție Final Frontier

În perioada 23-24 martie 2013, la TeCaFi (Str.Doamnei nr 9, Centrul Vechi), între orele 10:00- 18:00, are loc cea de-a treia ediție a târgului de carte SF & Fantasy, Final Frontier.

Evenimentul organizat de bookblog.ro le va oferi pasionaților genului posibilitatea de a cumpăra cele mai noi apariții SF & Fantasy la preț redus cu până la 80%. Mai mult decât atât, ei pot întâlni oameni cu aceleași preocupări prin intermediul lansărilor de carte și evenimentelor la care vor fi prezenți cei mai importanți autori români ai genului.

Pe lângă titluri în română și engleză, vizitatorii pot găsi la târg și benzi desenate și boardgames. Pe toată durata târgului vor avea loc ateliere de benzi desenate la care poate participa oricine dorește să învețe să deseneze iar fanii Star Wars se vor reuni pentru o prezentare despre acest fenomen.

Vă invităm la evenimentele de lansare de carte organizate de: Editura Nemira („Fata Modificată”, de Paolo Bacigalupi – sâmbătă, 23 martie, de la ora 11:30), Editura Paladin (Prezintă: Michael Haulică, sâmbătă, 23 martie, de la ora 12:00) Editura Millennium Books (Prezintă: Horia Nicola Ursu, sâmbătă, 23 martie, de la ora 13:00) și Editura Trei („Pasărea domnului”, de Mary Doria Russell, duminică, 24 martie, de la ora 14:00)

Sâmbătă, 23 martie, de la ora 12:30 va avea loc decernarea premiilor FanSF. Prezintă: Nicolae Voicu. Iar anul acesta avem și un invitat din afara granițelor: Csilla Kleinheincz, director Editura Ad Astra (Ungaria). Vă așteptăm la discuții cu ea sâmbătă, 23 martie, de la ora 16:30. Moderator: Horia Nicola Ursu.

Vor mai avea loc discuții despre Creative writing în SF&F, metode de succes. (sâmbătă, 23 martie, de la ora 13:30, Moderator Eugen Lenghel), Experiența de a scrie scenarii pentru bandă desenată (Invitat: Marian Coman), Traducatorii-coautori. (Moderator: Michael Hăulică), Cum convingem cititorii? o discuție despre apropierea între scriitori, editori și cititori. (Moderator: Eugen Lenghel). Iar colecționarii de autografe pot participa la o sesiune de autografe cu autorii români de SF de la Editura Nemira (duminică, 24 martie, de la 12:00)

A doua editie a targului de carte Final Frontier a fost un succes

Week-end-ul trecut, 17-18 martie 2011, a avut loc la Centrul Național de Artă „Tinerimea Română” (Str. Gutenberg Johann nr.19) cea de-a doua ediție a târgului de carte SF & Fantasy, Final Frontier.

La evenimentul organizat de bookblog.ro fanii genului au putut găsi cărți la reduceri, benzi desenate, boardgames, jocuri pe consolă și machete ale personajele îndrăgite și au putut participa la decernarea premiilor Galileo, lansări de carte și discuții pe teme SF & Fantasy.

Final Frontier 2012 Continue reading